Nationale actie

Nationaal

Ontdek de nieuwe elektrische Fiat 500!
Vanaf €24.900 of vanaf €375 / maand private lease


Maak kennis met de nieuwe volledig elektrische 500 en een heel nieuw type van mobiliteit: geavanceerd, hoogtechnologisch en duurzaam, maar bovenal eenvoudig en aangenaam voor de gebruiker. Een rasechte Fiat dus.
Hij inspireert mensen om te veranderen door plicht om te zetten in schoonheid en zo niet alleen het heden, maar ook de toekomst van de wereld te verbeteren.

Nu beschikbaar vanaf € 24.900 of vanaf €375/maand private lease(1)


Bent u op zoek naar meer informatie over deze actie?

De nieuwe 500e is standaard voorzien van:
- 24kW batterijpakket
- EV vermogen van 70kW (95pk)
- Snelladen (DC) - tot 50 kW in 30 minuten (0 - 80%)
- Verkeersbordherkenning
- Vermoeidheidsherkenning
- Lane Departure Warning & Correction
- Intelligente snelheidsassistent
- Elektrische handrem
- Keyless Go
- LED dagrijverlichting
- Airconditioning
- 7" TFT Informatiedisplay in kleur
- Smartphone houder
- EV Drive Mode Selector (Normal - Range - Sherpa)(1) Particulier aanbod op basis van Operational Lease via Leasys Nederland B.V. (KvK 70016895, AFM vergunningsnummer 12013694). Operational Lease exclusief brandstof. Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 7.500 km per jaar. Aanbod op basis van Private Lease Budget. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. Leasys behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. Leasys Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen.


-->