Panda City Cross Hybrid

Modellen

Overzicht

Fiat Panda City Cross

Hybrid - Benzine
69 pk / 51 kW
5,5 (l/100 km)
5
Euro 6
Handgeschakeld

Details

Nieuwe Panda Hybrid Launch Edition

Nieuwe Panda Hybrid Launch Edition

 

Laten we allemaal gaan voor hybride. Uw vriend, de Panda, is nu ook milieuvriendelijk, dankzij de nieuwe hybridemotor en de exclusieve Seaqual™-zetels, die vervaardigd worden met gerecycleerd plastic uit de zee.
Verlaag uw uitstoot en uw brandstofverbruik en profiteer van alle voordelen die een hybride wagen oplevert.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Design

Wendbaar

De Panda City Cross oogt niet alleen wendbaar, hij is het ook! Dat kán handig zijn in de verkeersjungle van de grote stad.

 

Frontgrille

Zwarte frontgrille in Panda Cross-stijl met bodembeschermplaten in carrosseriekleur.

 

Spatbordverbreders

Kunststof spatbordverbreders en dorpelbeschermers.

 

City Cross+ Pack

Versterk het stoere karakter van je Panda City Cross verder met het City Cross+ Pack.

- 15-inch lichtmetalen velgen

- Bronskleurige dashboardomlijsting

- Buitenspiegels in carrosseriekleur

- Zilverkleurige dakrails

- Zilverkleurige flankstootlijsten en bodembeschermplaat

- Zilverkleurige accenten op stuurwiel, instrumentenpaneel en
  portierpanelen

- Bekleding van stof in combinatie met eco-leder

- Twee rode sleepogen aan voorzijde

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Design en Comfort

Hoe groter, hoe beter?
De Panda City Cross bewijst dat groter niet altijd beter hoeft te zijn. Want ondanks zijn compacte formaat maakt hij indruk met zijn stoere SUV-details als de zwarte portiergrepen, dakrails en frontgrille in Panda Cross-stijl en zijn bodembeschermplaten in carrosseriekleur aan de onderzijde van de bumpers. En niet te vergeten zijn exclusieve velgen als finishing touch voor zijn crossover-look.

Urban crossover
De Panda City Cross heet niet voor niets Cross: met zes airbags, automatische airconditioning en een exclusieve stoelbekleding van stof gecombineerd met eco-leder biedt hij hetzelfde niveau aan veiligheid, comfort en stijl als een grote crossover. En als je meer wilt, kun je zijn stoere karakter verder versterken met het Pack Style Cross.

Zwart embleem
De karakteristieke zwarte stijl van de Panda City Cross komt ook tot uiting in het zwarte Panda logo op de achterzijde.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Technologie

Connected onderweg

Via Bluetooth®, de Aux-ingang of de USB-aansluiting naast de houder op het dashboard kun je je smartphone aansluiten op het UconnectTM Radio-systeem. Voor het opladen van een ander apparaat bevindt zich een tweede USB-poort in het opbergvak voor de passagiersstoel.

 

Bellen, radio of playlist?

Naar je favoriete webradiostation of playlists luisteren. Je contacten beheren. Kijken wat voor weer het wordt. Het UconnectTM Radio-systeem van de Panda City Cross heeft overal een app voor. Zelfs om hem terug te zoeken als je niet meer weet waar hij geparkeerd staat.

 

Het nieuwe reizen

Wie op avontuur gaat, moet z'n zaken goed op orde hebben. Daarom heeft Fiat de Panda Uconnect-app ontwikkeld. Met deze gratis app kun je je smartphone aan het UconnectTM Radio-systeem van de Panda City Cross koppelen. Zo heb je onderweg niet alleen toegang tot je playlists en contacten, maar ook tot handige apps als eco:DriveTM en Find My Car.

 

Minimaal brandstofverbruik, maximaal rijplezier

De Panda doet er alles aan om onnodig brandstofverbruik te voorkomen. Telkens als je even moet stoppen in het verkeer, wordt de motor afgezet. Zodra je weer weg wilt rijden, wordt hij automatisch weer gestart. In combinatie met de Gear Shift Indicator (GSI) die aangeeft wanneer je beter een andere versnelling kunt kiezen, kan dat een leuke besparing in de brandstofkosten opleveren!

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Prestaties en Veiligheid

Panda - 1.2 69

De 1.2-liter viercilinder van de Panda heeft speciaal voor de City Cross een technische update gekregen.

 

Allround bescherming

Frontairbags voor bestuurder en voorpassagier, zijairbags, gordijnairbags, ESC-stabiliteitsregeling, ASR-antidoorslipregeling, ABS-remsysteem en City Brake Control-noodstopsysteem: de Panda City Cross biedt je maximale veiligheid voor de uitdagingen van het dagelijks verkeer in de stad en op de snelweg.

 

Mind your head!

De Panda City Cross zit vol slimme features. Zo zijn de voorstoelen uitgerust met actieve hoofdsteunen: deze bewegen bij een aanrijding van achteren automatisch naar het hoofd toe, waardoor het risico op nekletsel aanzienlijk wordt verkleind.

 

Geen paniek!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is de Panda City Cross standaard uitgerust met ESC-stabiliteitsregeling, een systeem dat ervoor zorgt dat de auto bij plotselinge uitwijkmanoeuvres of gladheid bestuurbaar blijft. De geïntegreerde remassistentiesystemen zorgen er samen met de ABS-functie voor dat je ook altijd het volle remvermogen kunt benutten.

 

Noodrem

Iedereen ziet wel eens iets over het hoofd. Zeker in het drukke stadsverkeer. Daarom is de Panda City Cross standaard uitgerust met City Brake Control, een noodstopsysteem dat bij snelheden tot 30 km/h automatisch ingrijpt om een dreigende botsing met een ander voertuig of obstakel te voorkomen.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Energielabel vanaf

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Overzicht

Fiat Panda City Cross

Configureren
Configureer uw nieuwe Fiat Panda City Cross
Testen
Bent u nog altijd onzeker? Test uw nieuwe Fiat Panda City Cross voordat u hem koopt.
Kopen
Hebt u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.
-->